Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с шофьорската врата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
    По-добре хубава тиква отколкото куха кратуна - сменя механиката и забравя за проблема
    Олееее майкооо,ти пак си оправил поне 20 такива коли нали..................
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Олееее майкооо,ти пак си оправил поне 20 такива коли нали..................
      Както казах аз съм хубава тиква и ми е достатъчно една да отворя за да я разбера. За теб - може и 20 да са малко според слуховете от предишните ти местоработи
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Както казах аз съм хубава тиква и ми е достатъчно една да отворя за да я разбера. За теб - може и 20 да са малко според слуховете от предишните ти местоработи
        Палячоооо,и с какво да я смени тази механика,ако смея да попитам,с втора ръка или кво ?????Пак видя че друг е прав,и почна да сереш,недей щото ще дойде мачка за погачка някой ден..............чети си там Елърна,чупи колите на приятелите си/защото ти неможеш да ги оправяш,нямаш елементарни познания по автомобилите-доказано милион пъти в изказванията ти/
        ...............................
        П.С.Престани да наливаш масло в огъня,щото небето не е овча кожа...........

П.С.2.Нали знаеш,че само глупците вярват на слухове,доказано.............
        Last edited by Mury; d.m.y г., 17:25.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Проблемът не е в механиката, а в пластмасовата втулка, в която влиза лостчето, или "пръчката" от бутона на вратата. Направена е така, че лостчето се заключва в нея. Като се износи пластмасата (от вибрации, многократно отваряне и пр.), лостчето почва да изпада. Имах същия проблем - след първото сглобяване изкара няколко месеца и излезе. Пак го направих и тоя път издържа една седмица. Последва вадене на лостчето заедно с пластмасата. На самото лостче има канал като за зегерка, на който именно защипва пластмаската. Аз му навих парче тънък проводник в канала, сглобих го и заспа.

Цецо, със смяна на механиката нищо няма да се постигне, освен ако не се смени заедно с пластмасата. Мъри е прав.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Аз не съм много в час,но точно тази пластмаса се е разширила и направо вече пада лостчето!!!
            Но набарах вътре (отново да спомена без да виждам ) едно друго лостче до това и привързах към него въпросното.Така стои постоянно притиснато до пластмасовия отвор и мисля,че се получи!!!
            Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              Проблемът не е в механиката, а в пластмасовата втулка, в която влиза лостчето, или "пръчката" от бутона на вратата. Направена е така, че лостчето се заключва в нея. Като се износи пластмасата (от вибрации, многократно отваряне и пр.), лостчето почва да изпада. Имах същия проблем - след първото сглобяване изкара няколко месеца и излезе. Пак го направих и тоя път издържа една седмица. Последва вадене на лостчето заедно с пластмасата. На самото лостче има канал като за зегерка, на който именно защипва пластмаската. Аз му навих парче тънък проводник в канала, сглобих го и заспа.

Цецо, със смяна на механиката нищо няма да се постигне, освен ако не се смени заедно с пластмасата. Мъри е прав.
              За мен тони пластмасата е част от целия механизъм. Износва се наистина най-вече тя, но всеки си има своето виждане и начин на разрешаване. Лошото при някой хора е, че се правят на интересни, и пишат обиди праейки се на велики, като в действителност изобщо не са такива
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

За мен тони пластмасата е част от целия механизъм. Износва се наистина най-вече тя, но всеки си има своето виждане и начин на разрешаване. Лошото при някой хора е, че се правят на интересни, и пишат обиди праейки се на велики, като в действителност изобщо не са такива
                Ти се правиш на велик,и си компетентеп по всякакви,ама всякакви въпроси,а всъщност си господин никой.............

П.С.Мисля че си сбъркал форума-Бг мама ще ти подхожда повече,там всички знаят всичко,точно като теб..........

Comment

Working...
                X